Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Sensation XE nu te koop in Nederland

Door ,

Zoals verwacht is de HTC Sensation XE deze week in Nederland aangekomen. Het toestel is vanaf nu te koop in verschillende webshops.

De HTC Sensation XE is een speciale variant  van de HTC Sensation, die op enkele punten verbeterd is. Eerder deze week bekeek ik de verschillen tussen de Sensation XE en de Sensation, waaruit de volgende conclusies kwamen:

  • 1.5 GHz dual-core processor: sneller en krachtiger dus, maar net zo zuinig
  • 1730 mAh accu: gaat langer mee
  • Beats Audio: optimale geluidskwaliteit

Oftewel: krachtiger, zuiniger en muzikaler. Andere eigenschappen van de nieuwe smartphone zijn Android 2.3 Gingerbread, een 8 megapixel camera, FullHD-videorecording en een 4.3 inch scherm met een resolutie van 540 bij 960 pixels. Je krijgt standaard een 16 GB SD-kaartje bij de telefoon geleverd, en natuurlijk een koptelefoon van Dr. Dre.

Verschillende webshops hebben de Sensation XE inmiddels voorraad. Veelal gratis in combinatie met een abonnement, of los voor een bedrag rond de 500 euro. In ons abo-overzicht vind je alle aanbiedingen van HTC Sensation XE.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden