Vergelijk 2.555.799 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony's Video Unlimited in 2012 naar Nederland

Door ,

Vanaf 2012 zul je onbeperkt films kunnen streamen op je mobiel, met dank aan Sony's Video Unlimited-service. Die zal eerst voor Xperia-toestellen, maar later ook voor andere Androids uitgebracht worden.

Sony Ericsson Xperia Arc S met Video UnlimitedVanaf 2012 zal het mogelijk zijn om gebruik te maken van Sony's 'Video Unlimited' service op je Android-toestel, zo meldt AllAboutPhones. De dienst maakt het mogelijk om, voor een vast bedrag per maand, een flink aantal films onbeperkt te streamen naar je smartphone of tablet. Het is eventueel ook mogelijk om een enkele film te huren of kopen, een abonnement is daarvoor niet nodig. Video Unlimited wordt in andere landen al een tijdje aangeboden; in Nederland hebben we het vooralsnog enkel met 'Music Unlimited' moeten doen, een onbeperkte muziekstream dienst.

Video Unlimited zal worden aangeboden in vorm van een Android-app die vanaf ergens in 2012 te downloaden zal zijn voor Sony Ericsson-toestellen. Denk daarbij aan de Sony Ericsson Xperia Arc S en de Sony Ericsson Xperia Neo, maar ook alle andere Xperia's die Sony Ericsson maar blijft uitbrengen. Later in 2012 zal de app ook uitgebracht worden voor Android-toestellen van andere fabrikanten, zodat ook bezitters van bijvoorbeeld een Samsung- of  HTC-toestel aan de slag kunnen met het streamen van films.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden