Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Fit toch naar Nederland

Door ,

Lange tijd leek het erop dat de Samsung Galaxy Fit niet naar Nederland zou komen. Nu, 8 maanden na de aankondiging, heeft het toestel dan toch ons land bereikt.

De Samsung Galaxy Fit werd in februari op het Mobile World Congress angekondigd, tegelijk met de Galaxy Gio, de Galaxy Ace en de Galaxi Mini. Net als die toestellen is de Fit een goedkope Android-smartphone. Waar de andere Galaxy's al vrij snel in Nederland te koop waren, zou de Fit eigenlijk helemaal niet naar Nederland komen. Inmiddels heeft het toestel echter toch de Nederlandse (digitale) schappen bereikt.

Webshop Belsimpel heeft de Samsung Galaxy Fit namelijk op voorraad. Nu bestellen zou betekenen dat je het toestel binnen twee tot vier werkdagen in huis hebt. Ook Typhone verwacht de telefoon binnenkort te kunnen leveren. Het design van de Fit is overigens overgenomen van de (voorheen) populaire Corby-telefoons, zoals de Corby II. Een Corby in een Android-jasje.

De Galaxy Fit is een goedkope, simpele smartphone, die nog draait op het verouderde Android 2.2 Froyo. Het toestel beschikt over 3G-internet, een WiFi-connectie, GPS en een 3.2 megapixel camera. Geen verkeerde specificaties, zeker gezien het toestel niet veel meer dan 100 euro zal kosten. Maar de komst naar Nederland is nu, eind september, wel een beetje mosterd na de maaltijd. Samsung heeft inmiddels namelijk weer een nieuwe reeks Galaxy's aangekondigd, die binnenkort ook al te koop zullen zijn.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden