Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Google Nexus S krijgt Android 2.3.6 update

Door , - 1 reactie

Canadese gebruikers van de Samsung Google Nexus S melden dat hun toestellen een update naar een nieuwe versie van Android hebben gekregen. Versie 2.3.6 zou onder andere een probleem met Google Voice Search oplossen.

Samsung Google Nexus SDe Samsung Google Nexus S zou een update hebben ontvangen naar Android 2.3.6, zo melden gebruikers van het toestel op het Google Mobile Help Forum. De Nexus S is in het algemeen de eerste Android-telefoon die de nieuwste updates krijgt, al is in dit geval nog onduidelijk of de nieuwe versie ook voor andere toestellen uitgebracht zal worden. Google heeft nog niet aangegeven wat de update precies met zich meebrengt, maar volgens users die de update al hebben zou het een vervelende bug fixen die ervoor zorgde dat Google Voice Search niet meer werkt. Ook enkele beveiligingsgaten zouden zijn gedicht.

Daarentegen zou de update ook enkele nieuwe problemen met zich meebrengen: enkele users melden dat tethering, het gebruiken van je telefoon als hotspot voor je laptop of tablet, niet meer goed werkt. Waarschijnlijk zal Google in de nabije toekomst een uitgebreide featurelist vrijgeven van Android 2.3.6, en ook duidelijk maken wanneer en voor welke toestellen de update beschikbaar zal zijn. Tot die tijd is het nog even afwachten of je 'm ook krijgt, maar tenzij je grote problemen hebt met Google Voice Search mis je waarschijnlijk weinig.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden