Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC werkt aan Sensation Special Edition?

Door , - 1 reactie

Het lijkt er op dat HTC werkt aan een verbeterde versie van de HTC Sensation, voor het gemak even Sensation Special Edition genoemd. Het toestel zou de beschikking krijgen over een sterkere processor, een betere batterij, meer opslaggeheugen en Beats by Dr. Dre.

De details over een mogelijke opgevoerde HTC Sensation staan op een specificatie-overzicht dat CNET in handen kreeg. De Sensation Special Edition wordt in enkele opzichten verbeterd ten opzichte van het huidige topmiddel van HTC en krijgt bovendien de beschikking over Beats by Dr. Dre. Deze audiotechniek wordt in alle toekomstige smartphone van HTC verwerkt. Bij deze speciale versie van de Sensation wordt zelfs een Beats by Dr. Dre-koptelefoon geleverd.

HTC Sensation Special Edition

De 1.2 GHz dual-core processor van de HTC Sensation wordt in de Special Edtion vervangen voor een 1.5 GHz dual-core processor. Daarmee wordt een van de krachtigste smartphones van het moment nog een stuk krachtiger. De capaciteit van de batterij wordt ook verhoogd, van 1520 mAh tot 1730 mAh. Het interne geheugen wordt verviervoudigd tot 4 GB.

Daarnaast lijkt het erop dat HTC de schermresolutie wil verhogen van 960 x 540 pixels tot 1280 x 720 pixels. HTC meldt namelijk dat de Special Edition over een HD-scherm zal beschikking, terwijl op het specificatie-overzicht van een qHD-scherm wordt gesproken. Wij hopen vooral dat HTC de problemen, waaronder het reactieprobleem met het touchscreen, van de huidige Sensation weet te verhelpen.

Over prijzen of releasedata is nog niets officieel bekend.

Bron: CNET

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden