Vergelijk 2.379.294 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson's nieuwe vlaggenschip: Nozomi

Door ,

Bij Sony Ericsson zou men aan een nieuw toestel met de codenaam Nozomi werken. Deze Nozomi moet het nieuwe vlaggenschip worden en beschikt over een 720p scherm.

Sony Ericsson logoAchter de schermen wordt bij Sony Ericsson hard gewerkt aan de Nozomi, zo meldt Xperiablog. Dit toestel is een Japanse trein die tot wel 300 km/h kan rijden, en daarmee de snelste trein ter wereld is. De Nozomi zou het nieuwe vlaggenschip van Sony Ericsson moeten worden, en waarschijnlijk dus ook een snelheidsduivel. De telefoon zou het modelnummer LT26i of LT26a dragen, en wereldwijd uitgebracht worden.

De Nozomi zou beschikken over een 1,4 GHz processor en een 4,3 inch touchscreen dat een resolutie van 720p aankan, wat betekent dat we met een HD-scherm te maken hebben. Verdere specs ontbreken helaas nog, en ook een releasedatum moeten we je schuldig blijven. Wellicht dat we je binnenkort meer kunnen vertellen, maar voorlopig blijft de Nozomi in nevelen gehuld.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden