Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Xcover naar Nederland in vierde kwartaal

Door ,

De Samsung Galaxy Xcover komt definitief naar Nederland. De robuuste en tegen water en stof bestendige Android-telefoon staat voor het vierde kwartaal gepland.

Samsung Galaxy XcoverVorige week werd al duidelijk dat de Galaxy Xcover in de laatste maanden van het jaar bij onze Oosterburen zal verschijnen. Nu heeft Samsung ook bevestigd dat dit ook voor Nederland geldt. Ergens in het vierde kwartaal moet de 'smartphone voor extreme omstandigheden' in ons land verschijnen. Een precieze datum is er echter nog niet.

De Samsung Galaxy Xcover is een Android-smartphone met een IP67-certificaat. Dat betekent dat het toestel waterproof is (tot een diepte van 1 meter) en ook tegen stof en zand bestand is. Dit maakt het toestel geschikt voor bijvoorbeeld bouwvakkers, omdat deze veelal op stoffige plekken werken.

Maar behalve robuust is de Xcover ook gewoon een goede smartphone. De telefoon beschikt over een prima 3.65 inch touchscreen, snel internet, een 3.2 megapixel camera, een 800 MHz processor en tal van andere typische smartphone-eigenschappen. Je hebt bovendien de beschikking over de nieuwste Android (2.3 Gingerbread). De Galaxy Xcover is dus een normale smartphone, met een speciale beschermingslaag. Het is daarmee ook van de weinige 'rugged' smartphones in Nederland, naast de Motorola Defy.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden