Vergelijk 3.707.336 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'iPhone 5 in productie en begin oktober te koop in Nederland'

Door , - 2 reacties

De geruchten gaan dat de iPhone 5 begin oktober te koop zal zijn in Nederland. Op een afbeelding die opdook is daarnaast de mogelijke productie van de Apple iPhone 5 te zien.

Apple9to5Mac.com heeft de hand kunnen leggen op een afbeelding die wel eens de productie van de iPhone 5 zou kunnen tonen. Dit vermoeden wordt versterkt door het steeds nadrukkelijker opdoemende gerucht dat de nieuwste iPhone begin oktober te koop zal zijn.

De iPhone 5. Er is al een heleboel over gezegd en talloze roddels en achterklap hebben ons dan ook bereikt de laatste maanden over het altijd geheimzinnige Apple. 9to5Mac denkt het echter zeker te weten; de iPhone 5 is in productie gegaan en zal de Amerikaanse markt nog voor oktober bereiken. Wij Nederlanders zullen het moeten doen met een release in de eerste of tweede week van oktober.

Op de opgedoken afbeelding zijn toestellen te zien met schermen die iets groter lijken dan die van de iPhone 4. Verder lekte al eerder uit dat het nieuwe toestel van Apple een 8MP camera en dual-core A5 processor aan boord zou hebben. Steve Jobs en de zijnen zwijgen zoals we van hen gewend zijn dus we zullen het voorlopig moeten doen met deze geruchten.

iPhone 5

Waar en wanneer deze foto is genomen blijft ongewis. De mevrouw rechts en de tekens onderaan de afbeelding doen echter vermoeden dat de foto ergens in Zuidoost-Azië is genomen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden