Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC stopt Dr. Dre's Beats in je koptelefoons

Door ,

HTC gaat een samenwerking aan met Beats Electronics, het bedrijf dat onder andere de Beats by Dr. Dre-headphones maakt, en hoopt zo de kwaliteit van zijn eigen audio te verbeteren.

Samenwerking HTC & Beats by Dr. DreEindelijk zal het geluid van je HTC-smartphone Macho Man-waardig klinken, want het bedrijf maakte vandaag bekend een samenwerking aan te gaan met Beats Electronics. Beats Electronics is verantwoordelijk voor koptelefoons van het Beats by Dr. Dre-merk, een lijn van koptelefoons die erg duur zijn, maar van hoge kwaliteit. HTC heeft 51% van de aandelen van Beats overgenomen voor een bedrag van ergens tussen de 300 en 500 miljoen dollar.

De samenwerking betekent dat HTC-toestellen in de toekomst over betere audiokwaliteit zullen beschikken. De eerste HTC-toestellen met Beats-technologie moeten dit najaar al in de winkel liggen, en zorgen er hopelijk voor dat je smartphone een stuk muzikaler klinkt. Aangezien veel smartphones vaak een wat blikkerig geluid hebben klinkt dit als een interessante nieuwe stap van HTC om audio te verbeteren. Of HTC ook zijn huidige toestellen, zoals de HTC Desire, de HTC Evo 3D, en de HTC Sensation zal updaten met Beats-technologie is nog onbekend, maar we houden je op de hoogte.

HTC zal later op de dag een perspresentatie organiseren rondom het nieuws; wellicht dat we je dan meer kunnen vertellen over de samenwerking met Beats. Tot die tijd: lekker luisteren naar Dre-klassiekers als 'Nuthin' But A G-Thang', homedawgz!

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden