Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Hercules met 4.5 inch scherm duikt op

Door ,

In Canada is een nieuwe Samsung-smartphone opgedoken met een 4.5 inch touchscreen. Het lijkt te gaan om een vergrote versie van de Samsung Galaxy S II.

De Samsung Galaxy S II werd eerder dit jaar uitgebracht en bleek extreem populair. De op een VIP-event in Canada opgedoken Samsung Hercules is vrijwel identiek aan dat toestel - al is ook de Nexus S niet ver weg - op het grotere scherm na. De Galaxy S II doet het met een 4.3 inch scherm, die van de Hercules zou een diagoneel van 4.5 inch hebben. De grootte van de smartphone zal ongetwijfeld de reden om het beestje (althans voorlopig) de naam van de Griekse halfgod mee te geven.

Samsung Hercules

De Samsung Hercules beschikt net als de Galaxy S II over een 1.2 GHz dualcore processor en draait ook op Android 2.3 Gingerbread. Daarnaast wordt gesproken over een 8 megapixel camera, HSPA+ en 16 GB opslaggeheugen. Het scherm zal, als bijna vanzelfsprekend, van Super AMOLED Plus kwaliteit zijn.

Over prijs of beschikbaarheid van de Hercules is nog niets bekend, het blijft vooralsnog bij deze foto en wat specificaties. Maar een toestel als deze zal ongetwijfeld snel weer ergens opduiken. We houden je op de hoogte!

Bron: MobileSyrup

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden