Vergelijk 3.731.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Windows Phone Mango klaar voor gebruik'

Door ,

Windows Phone 7 Mango is inmiddels naar de fabrikanten verstuurd. Dat laat Microsoft weten. Het hoeft dus niet heel lang meer te duren voordat verkochte toestellen met een update worden verblijd.

Windows Phone 7 Mango releaseEind mei maakte Microsoft officieel bekend dat de Mango-update van Windows Phone 7 eraan zat te komen. Niet minder dan 500 grote en kleine verbeteringen worden met de nieuwe versie van het OS geboekt. Vandaag werd bekend dat Microsoft de ontwikkelfase van het systeem heeft afgerond en dat het naar de fabrikanten is gestuurd voor een daadwerkelijke release. Er zal nog een korte periode overheen gaan voordat fabrikanten enkele zaken hebben toegevoegd of aangepast die noodzakelijk zijn voor specifieke toestellen.

Nieuwe toestellen als de WP7 Nokia en de HTC Mazaa zullen het nieuwe besturingssysteem automatisch krijgen en ook al uitgebrachte toestellen zullen de beschikking krijgen over deze update. Met betrekking tot de Nederlandse taalondersteuning van WP7 Mango zitten enkele maren. Zo wordt met de update geen volledig Nederlands menu geleverd, maar krijg je enkele Nederlandse elementen als een woordenboek en toetsenbord.

De Japanse fabrikant Fujitsu had de primeur door als eerste officieel met een WP7 Mango-toestel op de proppen te komen. Het draagt de naam IS12T met 1Ghz processor en 13,2 MP (!) camera. Het lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk dat dit toestel ook op de Nederlandse markt gaat verschijnen. Desalniettemin hebben we in Nederland genoeg gespreksstof als het gaat om verwachte Mango-toestellen.

[Bron: Windowsteamblog & Engadget]

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden