Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'T-Mobile en Vodafone verhogen tarieven ook'

Door , - 2 reacties

Ook T-Mobile en Vodafone zullen in de nabije toekomst hun tarieven verhogen, zo denkt een analist van SNS Securities.

Vodafone logoEigenlijk hadden we het zelf ook al kunnen voorspellen, maar volgens een analist van SNS Securities zullen de concurrenten van KPN binnenkort óók hun tarieven verhogen. Zowel T-Mobile als Vodafone zouden van plan zijn meer geld te gaan vragen voor klanten die regelmatig op internet zitten met hun smartphone. Beide providers zouden daarvoor goed naar de nieuwe tarieven van KPN hebben gekeken.

Providers zeggen het al een tijdje moeilijker te hebben, omdat steeds meer klanten gebruikmaken van gratis applicaties als WhatsApp en Skype om berichtjes te versturen en te bellen. Doordat klanten daardoor eigenlijk alleen veel data nodig hadden, gingen de winsten er al een tijdje op achteruit. In de nieuwe plannen van KPN gaat het een stuk meer kosten om regelmatig te surfen met je smartphone; velen zullen tot wel 10 euro per maand meer moeten betalen, zo blijkt uit berekeningen van GSMinfo.nl.

[Bron: Totaltele]

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden