Vergelijk 2.018.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Gio Android 2.3 Gingerbread update nu te downloaden

Door , - 21 reacties

Het blijft updates regenen. Nu is de Samsung Galaxy Gio aan de beurt voor een Android 2.3 Gingerbread update. Deze is nu te downloaden en zorgt voor flinke verbeteringen ten opzichte van het oude model.

De Samsung Galaxy Gio update naar Android 2.3.3 Gingerbread is vanaf nu te downloaden via Samsung Kies. Het toestel draaide tot nu toe op Android 2.2 Froyo maar kan nu dus op Gingerbread gaan draaien.

Samsung Galaxy Gio

De update brengt nogal wat verbeteringen met zich mee. Het interface is verbeterd, je hebt de beschikking tot meer functies en de accu gaat minder snel leeg. Het Touchwiz-laagje dat Samsung op het besturingssysteem legt zal natuurlijk ook weer aanwezig zijn. In onderstaande video is te zien hoe de update te downloaden is. Mocht het niet lukken, dan moet je even geduld hebben. Het kan namelijk zo zijn dat het ene toestel eerder toegang heeft tot de update dan de andere.

De Samsung Galaxy Gio is een smartphone met aardige specs en een lage verkoopprijs. Los heb je hem al voor € 160. Het is daarmee een van de goedkopere modellen met de nieuwste versie van Android. 

Bron: Samsung Nederland

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden