Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3.3 Gingerbread update voor Samsung Galaxy Ace

Door , - 12 reacties

De uitrol van de Android 2.3.3 Gingerbread update voor de Samsung Galaxy Ace is begonnen. Waar Polen en Rusland de update als eerste mogen ontvangen, zal de update vrij snel naar Nederland komen.

Samsung Galaxy AceSamfirmware.com weet te melden dat de uitrol van de Android 2.3.3 Gingebread update voor de Samsung Galaxy Ace gaat beginnen. Polen en Rusland zullen de eerste zijn die de update krijgen. In Nederland begint de uitrol binnenkort, wanneer exact is niet bekend.

Waar gisteren bekend werd dat de Samsung Galaxy S wellicht binnenkort over Android 2.3.4 kan beschikken, is dit voor de Ace dus (nog) niet aan de orde. De 2.3.3 update betekent echter al een kleine verbetering ten opzichte van de huidige versie.

Het grootste verschil is dat ontwikkelaars alvast NFC-apps kunnen gaan ontwikkelen. In Nederland staat NFC echter nog in de kinderschoenen dus in dit opzicht is de update niet heel relevant. Toch kan het natuurlijk nooit kwaad om je Galaxy Ace van de nieuwste versie van Android te voorzien. Binnenkort zal Android 2.3.3 binnen te halen zijn via Samsung Kies.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden