Vergelijk 3.698.735 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3 Gingerbread voor HTC Desire Z update eind juli

Door , - 18 reacties

Updates van HTC blijven maar binnenstromen: de Desire Z zal eind deze maand een update krijgen naar de nieuwste versie van Android, 2.3 Gingerbread.

HTC Desire ZHTC liet vandaag via Facebook weten dat het testen van Android 2.3 Gingerbread voor de Desire Z voorspoedig loopt, en dat de update als alles meezit eind deze maand voor alle bezitters van deze smartphone te downloaden zal zijn.

Het nieuws is te vinden op de Facebook-pagina's van verschillende afdelingen van HTC, waaronder de Roemeense en Britse vestigingen van de smartphonefabrikant. We kunnen er vermoedelijk dus vanuit gaan dat de Gingerbread update ook in Nederland voor het eind van de maand zal launchen.

De HTC Desire Z is de eerste Desire-toestel met een uitschuifbaar en volledig QWERTY-toetsenbord. Dat maakt het een stuk makkelijker om berichten te typen voor je vrienden. Op alle andere gebieden biedt de Z wat je van een goede smartphone kunt verwachten: een snelle processor, goede camera, en veel functies. Met de Android-update van deze maand zal de Desire Z ook op de nieuwste versie van het Android besturingssysteem draaien.

Ook updates voor Desire en Sensation

Eerder deze week wist HTC ook al te melden dat de HTC Desire eenzelfde update voor eind juli kon verwachten, en ook de HTC Sensation krijgt in augustus een update; bij die telefoon zal de bootloader worden unlocked. Het is goed om te zien dat HTC ook na de release van zijn telefoons nog voor voldoende ondersteuning zorgt, om klanten tevreden te houden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden