Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3 Gingerbread update voor Sony Ericsson Xperia X10 in augustus

Door ,

Sony Ericsson Nederland heeft op Twitter gemeld dat de Sony Ericsson Xperia X10 in augustus wordt voorzien van Android 2.3 Gingerbread. Hopelijk kan Sony Ericsson zijn beloftes nu wel nakomen in tegenstelling tot eerdere updates.

Android 2.3 update Sony Ericsson Xperia X10Sony Ericsson Nederland heeft via Twitter laten weten dat de Android 2.3 Gingerbread update voor de Sony Ericsson Xperia X10 in augustus uitgerold zal worden. Na het drama omtrent de Android 2.1 update hopen we dat Sony Ericsson dit keer wel woord houdt en de update daadwerkelijk in augustus beschikbaar stelt.

Mensen die eigenaar zijn van de Sony Ericsson Xperia X10 zijn niet verwend het afgelopen jaar. De Android 2.1 Éclair update liet bijvoorbeeld zeer lang op zich wachten en Android 2.2 Froyo heeft de Xperia-serie van SE nooit bereikt.

Voor degene die een Xperia X10 hebben met een doorlopend abonnement is deze tweet van Sony Ericsson echter wel zeer goed nieuws. Daarbij moeten we melden dat de telecomfabrikant met de release van de Xperia Play, Xperia Arc en Xperia Neo drie Gingerbread toestellen heeft afgeleverd die kunnen concurreren met andere high-end smartphones.

Eerder werd al bekend dat het geen Over The Air update zal worden, maar dat je Android 2.3 alleen kunt binnenhalen via je pc.

De Xperia X10 mini, Xperia X10 mini pro en Xperia X8 krijgen de update niet en zullen het moeten doen met Android 2.1.

Bron: Twitter

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden