Vergelijk 2.030.671 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe namen updates Windows Phone 7 al bekend

Door ,

Dat Windows ieder jaar een grote update wil uitbrengen wisten we al. De namen van deze updates werden nu ook bekend.

Windows Phone 7 Tango & ApolloIn het najaar zal de Windows Phone 7 Mango update verschijnen voor onder andere de HTC 7 Trophy en LG Optimus 7. Deze update werd eind mei met veel bombarie gepresenteerd en voorzien van de boodschap dat er ruim vijfhonderd verbeteringen te ervaren zullen zijn. Inmiddels is Microsoft al weer bezig met nieuwe updates en daarvan lekten gisteren de namen uit. WP7 Mango zal namelijk worden opgevolgd door de zogenaamde 'Tango'-update. 'Tango' zal op zijn beurt in 'Apollo' een opvolgende update zien. Aan het einde van 2010 werd al eerder gesproken over een 'Apollo'-update. Toen werd gezegd dat deze WP7-versie eind 2012 zou verschijnen. Over de inhoud van de updates is helaas nog niet bekend.

Begin juni van dit jaar werd al duidelijk dat Microsoft jaarlijks een grote update uit wil brengen, net zoals Google en Apple dat doen met respectievelijk Android en iOS. Als dit 'Apollo' is, zou in dat geval 'Tango' een kleinere update kunnen zijn als tussenversie. Verwacht wordt dat het Windows Phone 7-geweld vanaf het eind van 2011 of begin 2012 gaat losbarsten. Dan heeft Nokia waarschijnlijk ook haar N9 met WP7 in de winkels liggen en komen andere fabrikanten ook met nieuwe toestellen.

[via BGR]

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden