Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC EVO 3D in augustus naar Nederland

Door , - 1 reactie

HTC heeft vandaag officieel haar eerst 3D-smartphone aangekondigd. De HTC EVO 3D, met 4.3 inch display en dual-core processor, is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar.

De komst van de HTC EVO 3D is geen verrassing, maar het is pas vanaf vandaag officieel dat 'multimedia super smartphone' naar Nederland komt. Belangrijkste speerpunt van de EVO 3D is natuurlijk het stereoscopische 4.3 inch qHD-scherm, waarop zonder bril beelden met 3D-effect kunnen worden bekeken.

HTC Evo 3D

Zelf 3D-video's maken is ook mogelijk, vanwege de dubbele 5 megapixel camera. Normale 2D-videos en -foto's maken kan ook gewoon, omdat er met een aparte knop tussen beide functies geswitcht kan worden. De filmpjes die je dan maakt zijn in HD-kwaliteit, dankzij de 720p-resolutie. Via een HDMI-aansluiting kunnen deze makkelijk gedeeld worden met andere apparaten.

Om de 3D-functie, maar ook het besturingssysteem Android en het werken met apps, soepel te laten verlopen is er een 1.2 GHz dual-core processor. Een dual-core processor is niet alleen krachtiger, maar ook zuiniger dan een processor met één kern. Het eerder genoemde besturingssysteem Android, uiteraard als nieuwste versie Gingerbread, is voorzien van HTC's eigen interface: HTC Sense.

De HTC EVO 3D is na de LG Optimus 3D Speed de tweede smartphone met 3D-mogelijkheden. In augustus zal het toestel naar Nederland komen, voor een adviesprijs van 599 euro.

Na de HTC Sensation dus alweer een 'supersmartphone' van HTC. Wat vind jij ervan?

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden