Vergelijk 2.433.359 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Glamor gelekt: kleurrijk en voor vrouwen

Door ,

Er is een foto opgedoken van een nieuwe smartphone van HTC: de HTC Glamor. Afgaande op de naam en de kekke kleurtjes lijkt het erop dat de telefoon speciaal voor vrouwen is bedoeld.

De HTC Glamor zou de eerste 'ladyphone' van HTC moeten worden. Anderhalve maand geleden dook al de HTC Bliss, maar in hoeverre dat hetzelfde toestel is als de Glamor is niet helemaal duidelijk. De Bliss zou, zoals ik mijn klaagzang over ladyphones reeds uit de doeken deed, allerlei extra accesoires bieden, zoals calorie-apps en een hippe Bluetooth-headset. Het lijkt daarom waarschijnlijk dat de HTC Glamor, als ie komt, ook de dames gaat verleiden met een hoop extraatjes.

HTC Glamor

Maar dat weten we nog niet. Vooralsnog kunnen we niet meer doen dan kijken naar het plaatje en de felle kleuren en bedenken waar de HTC Glamor op lijkt. Wel, de Glamor is een typisch HTC-toestel: het scherm en de knoppen doen denken aan de HTC Sensation, maar ook de Wildfire S is niet ver weg. En dan in het roze, geel of lichtblauw.

Meer dan een foto is er dus niet, dus over een mogelijke komst naar Nederland is nog niets te zeggen. Tot die tijd is er maar één koningen onde ladyphones: de Alcatel OT-808.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden