Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson introduceert Xperia Ray, Xperia Active, en txt

Door ,

Sony Ericsson breidt zijn smartphone-aanbod uit met twee nieuwe Xperia-mobieltjes, en voor diegenen met een iets kleiner budget komt er ook nog de Sony Ericsson txt.

Sony Ericsson logoDe nieuwe Xperia-telefoons blijven maar komen. Iedere maand komen er nieuwe door telefoons beschikbaar in deze Android-lijn van Sony Ericsson, en vandaag breidt men uit de met 'active' en de 'ray'. Ook komt er een nieuwe feature-phone voor mensen met een kleiner budget, de Sony Ericsson txt pro.

Sony Ericsson Xperia Active

De Sony Ericsson Xperia Active is bedoeld voor mensen die een actieve levensstijl hebben, maar toch hun smartphone overal mee naar toe willen nemen. De Active is volgens Sony compact en stevig, en stof- en waterbestendig. Het 3 inch beeldscherm reageert zelfs op natte vingers. Binnenin vind je een 1 Ghz processor, en achterop een 5 megapixel camera.

Sony Ericsson Xperia Active

Ingebouwd zitten verschillende sportieve applicaties om je te helpen je conditie op peil te houden. De hartslag- en polsmonitor, samen met de iMapMyFitness app gebruiken de GPS, barometer en het kompas die je je in je Xperia Active vindt om je dagelijkse updates te geven over je gezondheid en je sportieve mijlpalen. Je zult de Xperia Active vanaf dit najaar in de winkels kunnen vinden voor de adviesverkoopprijs van 309 euro.

Sony Ericsson Xperia Ray

Met de Sony Ericsson Xperia Ray hoopt Sony waarschijnlijk een high-end Android smartphone aan te bieden. De Ray heeft namelijk een "slank en stijlvol design", en is slechts 9,4 mm dik. Hij beschikt over een beeldscherm van 3,3 inch, dat gebruik maakt van Mobile BRAVIA-technologie voor een Reality Display. Achterop de Ray vindt je een 8,1 megapixel camera, binnenin een 1 Ghz processor zodat alle Android-apps zonder haperingen werken.

Sony Ericsson Xperia Ray

De Xperia Ray zal verkrijgbaar zijn vanaf deze herfst, en heeft een adviesverkoopprijs van 369 euro.

Sony Ericsson txt

Tot slot is er nog de Sony Ericsson txt, een telefoon zónder Android. Net als zijn grote broer de Sony Ericsson txt pro is de txt een ideale telefoon voor mensen met een kleiner budget die toch goed willen kunnen chatten met vrienden. De txt heet namelijk een QWERTY-toetsenbord zodat je gemakkelijk berichtjes kunt typen en versturen. Daarnaast zie je op het startscherm altijd de laatste Facebook- en Twitter-updates van je vijf beste vrienden.

Sony Ericsson txt

De txt heeft een 2,6 inch beeldscherm, en een speciale sneltoets zodat je razendsnel in het SMS-menu terechtkomt. Hij is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar, en zal slechts 99 euro kosten.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden