Vergelijk 3.677.995 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia N8, E7, C7 en C6-01 krijgen Symbian Anna in juli

Door ,

Nokia heeft bekend gemaakt dat, behalve nieuwe toestellen als de Nokia E6 en X7, ook reeds verschenen smartphones als de Nokia N8, de E7, de C7 en de C6-01 de beschikking krijgen over Symbian Anna.

Nokia kondigde enige tijd geleden een update voor haar eigen OS Symbian aan, onder de naam Symbian Anna. De eerste toestellen die daarop draaien zijn de Nokia E6 en de Nokia X7. Maar ook Symbian-smartphones van voor de aankondiging van Symbian Anna, zullen verbeterd worden met de nieuwe update. Vanaf juli zullen nieuwe Nokia N8's, Nokia E7's, Nokia C7's en Nokia C6-01's worden voorzien van Anna. Mensen die reeds een van die vier toestellen tot hun beschikking hebben, moeten nog even wachten: zij kunnen de update vanaf eind augustus downloaden.

Symbian Anna

De grootste veranderingen die Symbian Anna met zich meebrengt zijn een verbeterde interface, een snellere browser en uitbreiding van OVI Maps. In ons artikel over de verschillen tussen Symbian en Symbian Anna vind je meer informatie. Updaten naar de nieuwe versie van Symbian moet geen probleem zijn: dit kan zowel via je pc als over-the-air via je smartphone zelf.

Vandaag werd ook bekend dat Nokia haar eerste smartphone die op besturingssysteem MeeGo draait heeft uitgebracht: de Nokia N9. Voorts is Nokia volop bezig om samen met Microsoft voor het einde van het jaar de eerste Nokia Windows Phones klaar te hebben. Maar ook Symbian-liefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken: in 2011 moeten nog elf (!) nieuwe Symbian-smartphones verschijnen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden