Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.3 Gingerbread update voor Samsung Galaxy Mini en Galaxy Gio gelekt

Door , - 1 reactie

Er is een Android 2.3.3 Gingerbread update voor de Samsung Galaxy Mini en Samsung Galaxy Gio gelekt. Het is niet de officiële update maar het is vanaf nu mogelijk om de Galaxy Mini of Galaxy Gio op de nieuwste versie van Android te laten draaien.

Op SamFirmware's website is de Android 2.3.3 Gingerbread update gelekt voor de Samsung Galaxy Mini en Samsung Galaxy Gio. De twee budget Android smartphones draaien vooralsnog op Android 2.2 Froyo maar nu is het dus al mogelijk om (onofficieel) Android 2.3 Gingerbread te verkrijgen.

De officiële update zou ook niet lang op zich laten wachten maar wanneer deze precies komt is niet bekend. Grootste voordelen van de nieuwste versie van het OS van Google zijn de langere batterijduur en 'overall performance'. Bij deze prestaties gaat vooral om de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

Op Samfirmware is de update dus te vinden. Hoe goed alles werkt hebben wij helaas niet kunnen testen dus het lijkt ons zeer verstandig een back-up te maken van je huidige versie. Als het dan niet helemaal goed gaat, heb je in ieder geval je oude versie en kun je wachten tot het moment dat Samsung de officiële versie uitrolt.

Bron: Samsung Hub

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden