Vergelijk 2.421.700 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia X2 in het zilver gespot

Door ,

De Sony Ericsson Xperia X2 duikt de afgelopen tijd regelmatig op in de geruchtencircuits. Deze nieuwe WiMo smartphone met 8.1 megapixel camera, flitser en een zeer aantrekkelijk ogend toetsenbord, zal de Xperia X1 gaan opvolgen.

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe Sony Ericsson Xperia X2. Wat we wel weten is dat hij waarschijnlijk op Windows Mobile zal gaan draaien en een flinke camera upgrade krijgt (van 3.1 naar 8.1 pixels met flitser). Wat we op de foto's zien is de vermoedelijke Sony Ericsson Xperia X2, die qua uiterlijk zeker veel weg heeft van zijn voorganger. Het toetsenbord zal hopelijk een stuk gebruiksvriendelijker zijn dan op de Xperia X1, op de foto ziet hij er erg bruikbaar uit.

Sony Ericsson Xperia X2

De Sony Ericsson Xperia X2 is nog niet officieel aangekondigd, hopelijk gebeurt dit snel want wij zijn erg benieuwd! Over de eventuele prijs en leverbaarheidsdatum is dus ook nog niets bekend.

Eerder door er al een foto op van de zwarte Xperia X2 versie:

Via: Engadget

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden