Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

War Child en T-Mobile op 5 mei samen in actie voor kindsoldaten

Door ,

Op alle 13 bevrijdingsfestivals geven War Child en T-Mobile je 5 kansen om de oorlog uit een kindsoldaat te halen. Kom op 5 mei naar de War Child-stand en laat kindsoldaten niet schieten!

T-Mobile en WarchildOp 5 mei zijn War Child en T-Mobile in alle dertien festivalsteden aanwezig om aandacht te vragen voor kindsoldaten. Onder het motto 'Laat kindsoldaten niet schieten!' worden festivalbezoekers uitgedaagd om met een voetbalspel de oorlog uit een kindsoldaat te halen.

Op deze manier wil War Child laten zien dat kind en soldaat niet samen gaan. T-Mobile ondersteunt de actie op 5 mei met de vrijwillige inzet van ruim 40 medewerkers.

Bovendien zet T-Mobile een sms-actie op waarmee mensen zich kunnen aanmelden als Friend (vaste donateur) van War Child. Zij kunnen dit doen door '5' te sms'en naar 3344. Want met 5 euro per maand kan War Child 5 kinderen per jaar helpen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden