Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Facebook-actie Sony Ericsson rondom twee nieuwe smartphones

Door ,

Sony Ericsson is gestart met een Facebook-actie rondom de komst van twee nieuwe smartphones. Door het raden van de naam maak je kans tien exemplaren van een van de toestellen.

De actie is opgezet vanuit de Facebook-pagina van Sony Ericsson en Sony Ericsson Nederland. Daar zijn afbeeldingen te zien van twee nog niet aangekondigde smartphones. Facebook-gebruikers mogen de naam van beide toestellen raden en maken daarbij kans om als eerste een van de twee te reviewen. Van beide smartphones mogen twaalf gelukkigen een videoreview maken. Degene die vervolgens de meeste 'likes' krijgt voor zijn videoreview, ontvangt maar liefst tien exemplaren van de smartphone, om deze vervolgens uit te delen aan vrienden, familie en natuurlijk zichzelf.

Facebook Actie Sony Ericsson

De twee nieuwe toestellen van Sony Ericsson komen bekend voor. Het toestel met uitschuifbaar toetsenbord heeft veel weg van de nog te verschijnen Xperia Mini Pro en de ander is overduidelijk een toestel in de Walkman-reeks. De kans is dus groot dat de namen van de nieuwe toestellen daar iets mee te maken hebben, maar dat mag je uiteraard zelf uitzoeken.

Sony Ericsson maakt met deze actie slim gebruik van social media. Om aan de actie mee te doen, moet je namelijk eerst Sony Ericsson of Sony Ericsson Nederland 'leuk vinden', waardoor SE je in de toekomst makkelijk kan bereiken. Ook is deze teaser-actie natuurlijk goed voor veel aandacht voor de nieuwe smartphones.

Heb jij al enig idee hoe beide toestellen gaan heten?

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden