Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Doubleshot: Android-smartphone met uitschuifbaar toetsenbord

Door ,

HTC lijkt van plan deze zomer een nieuwe Android-smartphone uit te brengen met een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Het toestel, HTC Doubleshot geheten, zou draaien op Android 2.3 Gingerbread en beschikken over een scherm met een resolutie van 800x480 pixels.

Pocketnow stuitte op een XML-bestand, met daarin informatie over een nieuw toestel van HTC. Onder meer de naam, HTC Doubleshot dus en enkele andere gegevens. Gezien de aanwezigheid van een QWERTY-toetsenbord zou de HTC Doubleshot weleens gezien kunnen worden als de opvolger van de HTC Desire Z.

De HTC Doubleshot lijkt de verwachtingen van zijn snoeiharde naam aardig waar te maken. Het toestel is namelijk uitgerust met Android 2.3 Gingerbread en een indrukwekkende 1.2 GHz processor. Ook de schermresolutie van 800 x 480 pixels en de cameraresolutie van minimaal 6 pixels spreken tot de verbeelding. Desalniettemin zal de Doubleshot niet dé topper van HTC worden, die eer is sinds vorige week vergeven aan de HTC Sensation.

Vooralsnog is enkel bekend dat de HTC Doubleshot waarschijnlijk vanaf juli in de Verenigde Staten bij T-Mobile zal verschijnen. Over een Nederlandse release weten we nog niets.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden