Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Mazaa: Windows Phone 7 en 3.7" touchscreen

Door ,

Op verschillende websites is de HTC Mazaa opgedoken. Het lijkt erop dat het een nieuwe smartphone van HTC wordt die gaat draaien op Windows Phone 7. Of het toestel ook naar Nederland komt, is niet bekend.

HTC MazaaEr is een nieuw Windows Phone 7 toestel van HTC opgedoken. Het lijkt erop dat het toestel de HTC Mazaa gaat heten. De enige specs die uit de afbeelding zijn af te leiden, zijn het 3.7" touchscreen en de 5MP camera met LED-flits. Het toestel lijkt in de lijn te liggen van de HTC 7 Trophy. Of het ook zijn daadwerkelijke opvolger wordt, is niet bekend.

Het is ook nog niet duidelijk of het toestel naar Nederland komt. Het aanwezige imei-nummer, het nummer dat het toestel identificeert, wijst erop dat er een GSM-versie komt. Het is dus het zeker mogelijk dat de Mazaa Nederland gaat bereiken. Wanneer dit ongeveer zal zijn, weten we nog niet. En voor meer duidelijkheid over de specs zullen we ook geduld moeten hebben op een volgende gerucht of de aankondiging!

HTC Mazaa

 

Bron

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden