Vergelijk 2.487.595 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Acro met NFC en Gingerbread?

Door ,

De Sony Ericsson Xperia Acro is enkele dagen geleden in Japan uitgelekt. Waarschijnlijk komt er ook een GSM-variant en dat zou kunnen betekenen dat het toestel ook naar Nederland komt. Het zou gaan om een bewerkte Xperia Arc-versie.

In Japan lekte onlangs een nieuw toestel uit met de naam Sony Ericsson Xperia Acro. De nieuwe smartphone was te zien in een lijst van toestellen in de PC Companion software. De Xperia Acro werd nog niet eerder gezien en dus wordt er volop gespeculeerd over het type toestel. Het zou gaan om een Xperia-model dat vergelijkbaar is met de Sony Ericsson Xperia Arc, maar dan met ingebouwde NFC-techniek, TV Tuner en infrarood. Ook zou het toestel iets dikker zijn en draaien op Android 2.3 Gingerbread. Andere eigenschappen zijn een 1GHz (single-core) Snapdragon processor, 4.2" touchscreen en een 8.1MP Exmor R camera.

Sony Ericsson Xperia Acro SO-02C

In het PC Companion overzicht verschenen twee versie van de Xperia Acro. De IS11S-versie zal waarschijnlijk de CDMA-versie (Japan) zijn en de SO-02C is mogelijk de GSM-versie. De Sony Ericsson Xperia Acro wordt waarschijnlijk eind mei of begin juni in Japan verwacht. Hopelijk brengen ze het toestel daarna naar Europa!

Bron: Xperiablog

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden