Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

iPhone-abonnementen T-Mobile gewijzigd per 4 april

Door ,

T-Mobile vernieuwt haar iPhone-abonnementen. De downloadsnelheid gaat omhoog, de prijzen wat omlaag. De concurrentiestrijd met Vodafone en KPN lijkt in het voordeel uit vallen van de klant.

T-MobileT-Mobile zal haar iPhone-abonnementen vernieuwen per 4 april. Dat laat men weten via een officieel persbericht. Het lijkt op een typische vernieuwing uit concurrentie-overwegingen. De belangrijkste verbetering is de downloadsnelheid. Op het moment loopt deze bij T-Mobile nogal achter op Vodafone en KPN, aangezien zij al wel 7,2Mbps aanbieden. Met de nieuwe abonnementen wordt dit gelijkgetrokken. De uploadsnelheid wordt ook verhoogd (naar 3,84 Mbps)

Interessanter is misschien wel de mooie combinatie die hierdoor ontstaat. Terwijl je bij KPN en Vodafone te maken hebt met een downloadlimiet, heb je voortaan bij T-Mobile het voordeel van 7,2Mpbs plus onbeperkt internet. Wel wordt na 1GB dataverbruik de snelheid verlaagd. Wil je berekenen hoeveel data je zelf ongeveer gebruikt, check dan ons artikel over datalimieten en dataverbruik.

Afrekenen per seconde

Een andere grote verbetering is het afrekenen per seconde. Voorheen werd de beltijd afgerond op hele minuten en hier bestond nogal wat weerstand tegen de minutenberekening. Met de nieuwe abonnementen heeft T-Mobile dit weer teruggedraaid en betaal je voortaan de eerste minuut volledig en daarna per seconde.

Voor T-Mobile klanten zijn er eveneens speciale WiFi Hotspots die gratis gebruikt kunnen worden. Hierdoor wordt de snelheid van je internet verder verhoogt of je datalimiet wordt niet zo snel bereikt wordt. Daarnaast heb je de beschikking over gratis navigatie en Visual Voicemail.

Apple iPhone 4

Prijzen

Aan de tarieven is ook wat gesleuteld en bovendien is er één extra abonnement toegevoegd. Bekijk de tabel hieronder:

T-Mobile iPhone-abonnementen

Abonnement Belminuten Prijs per minuut oud Maandprijs oud Prijs per minuut nieuw Maandprijs nieuw
i-150 150 € 0,20 € 29,95 € 0,20 € 29,50
i-200 200 N.v.t. N.v.t € 0,17 € 34,50
i-300 300 € 0,15 € 44,95 € 0,14 € 42,50
i-500 500 € 0,13 € 64,95 € 0,12 € 59,95
i-1000 1000 € 0,11 € 109,95 € 0,10 € 99,95


Conclusie

Vrijwel alle bedragen zijn nu verlaagd en ook de inhoud van de abonnementen is verbeterd in het voordeel van de klant. T-Mobile staat bekend om haar dure abonnementen en dit imago is men liever kwijt dan rijk. Aangezien KPN en Vodafone ook voortaan iPhone-abonnementen mogen aanbieden is bovendien de concurrentie toegenomen en is de noodzaak groter om de abonnementen te verbeteren in het voordeel van de klant. Ter vergelijking, het nieuwe T-Mobile i-200 abonnement is nu even duur als bijvoorbeeld het Vodafone iPhone 200 abonnement. Laten we daar een vergelijking op los dan is voor de internetgebruiker T-Mobile een stuk aantrekkelijker geworden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden