Vergelijk 2.469.122 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Tab 8,9" met Hyperskin achterkant

Door ,

De Samsung Galaxy Tab 8.9 wordt eind maart aangekondigd en de teasers van de Koreaanse fabrikant druppelen binnen. Een nieuwe teaser weet ons te melden dat de Tab 8.9 net als de Tab 10.1, Nexus S en Galaxy S II een Hyperskin achterkant krijgt.

Zoals we al eerder vermelden zal de Samsung Galaxy Tab 8.9 op 22 maart aangekondigd worden. Dit maakte we op uit een teaser van Samsung op Facebook. Een nieuwe teaser verscheen vandaag en die geeft twee dingen meer prijs. De acherzijde van de Samsung Galaxy Tab 8.9 zal namelijk een Hyperskin achterkant meekrijgen en ook is de aanwezigheid van een 3.5mm slot voor een koptelefoon gegarandeerd. Het audio slot laat ook zien dat het nieuwe toestel erg dun gaat worden. De tab is bij deze poort namelijk dikker dan de rest van het toestel en dus worden de geruchten gevoed dat dit wel eens erg dicht in de buurt (zo niet dunner) kan komen van de iPad 2 die 8.8mm is. Daarnaast is vrijwel zeker dat ook deze nieuwe Tab gebruik gaat maken van Android 3.0 Honeycomb.

Samsung Galaxy Tab 8.9 teaser

Hyperskin is een wat ruwere achterkant waardoor de grip verbeterd wordt. We kennen deze nieuwe vormgeving al van de Samsung Galaxy S IIGoogle Nexus S en Samsung Galaxy Tab 10.1. Op deze nieuwe toestellen is de ruwere achterzijde eveneens toegevoegd. Samsung liet eerder al weten dat men deze vormgeving vaker in wil gaan zeten. Ditmaal dus ook voor de Samsung Galaxy Tab 8.9.

Bron: Samsung Hub

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden