Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy Tab 8.9 ziet 22 maart het levenslicht'

Door ,

De al eerder genoemde Samsung Galaxy Tab 8.9 maakt wellicht over 3 weken zijn opwachting. Het tablet zal een scherm krijgen van 8.9" en zou daarmee qua grootte tussen de oudere Galaxy Tab en nieuwe Galaxy Tab 10.1 komen te staan. Het OS van het nieuwe tablet wordt waarschijnlijk Android 3.0 Honeycomb.

22 maart is waarschijnlijk de dag die de boeken in zal gaan als de officiële aankondiging van de Samsung Galaxy Tab 8.9. Op de Facebookpagina van Samsung Mobile wordt gesproken over een zogenaamd 'unpacked event' die dag. Bij dit evenement hoort onderstaande uitnodiging, hierbij spreken de getallen 78910 boekdelen. De oudste Samsung Galaxy Tab heeft namelijk een 7" touchscreen en de nieuwste Samsung Galaxy Tab 10.1 heeft een display van, je raadt het al; 10.1 inch.

De verwachting is dus dat tussen deze twee tablets de, middelgrote en al eerder genoemde, Galaxy Tab 8.9 zijn weg gaat vinden. Over de specs van dit nieuwe tablet is nog weinig bekend maar de kans is groot dat deze veel weg gaan hebben van de kenmerken van de Tab 10.1. Hieruit kunnen we concluderen dat Android 3.0 Honeycomb het besturinssysteem wordt.    

Of de nieuwe tab, net als de 10.1-versie, een dual-core processor heeft, is afwachten. Over drie weken hebben we hopelijk meer zekerheid!

Release Samsung Galaxy Tab 8.9

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden