Vergelijk 2.458.154 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Komt Apple met een mini iPhone?

Door , - 1 reactie

Volgens verschillende bronnen, waaronder Bloomberg, werkt Apple aan een kleinere variant van iPhone. Deze mini iPhone zou bovendien een stuk goedkoper zijn.

iPhone MiniApple is zeer succesvol in de mobiele industrie, door met weinig producten (de iPhone) toch hoge winsten te behalen. De vraag is echter of deze winst oneindig is. Om op een breder niveau omzet te kunnen draaien, is Apple waarschijnlijk van plan een grote hoeveelheid mini iPhones te gaan produceren. De nieuwe plannen van Apple zijn ook bedoeld om de enorme groei van Android-toestellen - al wel beschikbaar voor lagere prijzen - tegen te gaan.

De mini iPhone (misschien wel gewoon iPhone Mini geheten?) zou 33 % kleiner zijn dan de reguliere iPhone en niet beschikken over een Home-knop. Op dit moment wordt een gerekend op een prijs van ongeveer 140 euro. Aanzienlijker lager dus dan we van Apple gewend zijn.

De geruchten lijken vrij serieus. Dat erkende media als Bloomberg en The Wall Street Journal erover schrijven, schept in ieder geval vertrouwen in het nieuws. Er wordt zelfs gezegd dat de nieuwe iPhone deze zomer al zou gaan verschijnen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden