Vergelijk 3.033.696 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sim-only abonnementen zonder looptijd bij Simyo

Door ,

De sim-only strijd barst los. In navolging van Ben biedt ook Simyo nu goedkope sim-only abonnementen, zonder vaste looptijd.

Simyo biedt voortaan vier sim-only abonnementen aan, afgestemd op het type beller: Simyo zelden, Simyo weinig, Simyo geregeld en Simyo veel. De namen zeggen genoeg.  Het goedkoopste abonnement biedt 50 minuten of sms'jes, al vanaf €2,99 en bij het duurste abonnement krijg je voor €15,99 500 minuten of sms'jes. Voor een paar extra centen kun je ook nog een sms-bundel en een internet-bundel aan toevoegen.

Bellen kost 2,8 cent per minuut en Simyo rekent, op de eerste minuut na, gesprekken per seconde af. De abonnementen kunnen, zoals gezegd, per maand opgezegd worden.

Ben - van T-Mobile - biedt de consument al langer de mogelijkheid om goedkope sim-only abonnementen af te sluiten, die per maand opgezegd kunnen worden. Simyo - van KPN - nam het succes waar en gaat nu volgens hetzelfde concept werken. En dan is er natuurlijk ook nog hollandsnieuwe - van Vodafone, dat weliswaar abonnementen aanbiedt mét looptijd, maar ook voor een zeer lage prijs. Een ware prijsoorlog op sim-only-gebied tussen de de 'Grote Drie', zo lijkt het wel.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden