Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Mini te koop

Door ,

In navolging van de Samsung Galaxy Ace is ook de Samsung Galaxy Mini vanaf heden in Nederland te koop. Het is een Android-smartphone, voornamelijk gericht op jongeren.

Samsung Galaxy MiniTwee weken geleden kondigde Samsung de Samsung Galaxy Ace, de Samsung Galaxy Gio en de Samsung Galaxi Mini aan. Net als de Galaxy Ace is de Galaxy Mini ook vanaf deze week te koop. De Galaxy Gio zal in april volgen. De toestellen behoren alledrie tot de familie van instapvarianten van de Samsung Galaxy S.

De Samsung Galaxy Mini draait op Android 2.2 Froyo, heeft een 3.2 inch touchscreen (240 x 320 pixels) en beschikt over een 600 MHz processor. Andere interessante eigenschappen zijn 3G internet, WiFi, een 3.2 megapixel camera en integratie van social media als Facebook en Twitter.

Door de lage prijs is de Galaxy Mini is bij uitstek geschikt voor jongeren. Los kost het toestel slechts 170 euro en met een abonnement is ie uiteraard gratis. Kijk hier voor alle Samsung Galaxy Mini aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden