Vergelijk 3.168.741 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Bold 9700 populairste smartphone van 2010!

Door ,

De BlackBerry Bold 9700 was vorig jaar de meest verkochte smartphone in Nederland. Dit succes hangt samen met het gebruik van BlackBerry Messenger. Dit gebruik groeide vorig jaar namelijk met 500%.

BlackBerry Bold 9780GFK Retail en Technology heeft bekend gemaakt dat de BlackBerry Bold 9700 Neerlands populairste smartphone van 2010 is. Het onderzoeksbureau vergeleek de verkoopcijfers van alle smartphones in Nederland en hieruit bleek dat de Bold 9700 het meest over de toonbank ging. Het toestel versloeg onder meer de HTC Desire, iPhone 4 en Samsung Galaxy S. Hierbij moet wel gezegd dat de Bold 9700 al enkele maanden eerder op de Nederlandse markt te krijgen was.

Belangrijk in het succes van deze handset was de enorme populariteitsgroei van BlackBerry Messenger. Pingen deed vorig jaar dus definitief zijn intrede en zie ik zo snel nog niet verdwijnen, wie wil er nu namelijk niet gratis chatten?

Heel verassend is dit nieuws allemaal niet. De smartphones van RIM zijn niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken. De vraag is of de Bold 9780 zijn voorganger kan evenaren. Dit toestel biedt namelijk net dat extra's dat de 9700 ontbeert. Klik hier voor een uitgebreide Bold 9780 review.

In 2011 krijgt de nieuwe Bold echter wel concurentie van enkele toppers. RIM heeft naast de 9780 namelijk ook de Torch 9800. Ook kan Samsung zijn slag slaan met de Nexus S of  misschien wordt een, nog niet aangekondigde, dual-core smartphone van HTC dé knaller van dit jaar.

Hoe denk jij hierover? Laat het weten en plaats een reactie!

Bron

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden