Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android Ice Cream is smartphone versie van 3.0 Honeycomb'

Door ,

Android Ice Cream wordt het nieuwe Android OS voor smartphones, althans dit wordt beweerd door een Amerikaanse bron. Dit besturingssysteem gaat volgens dezelfde site verschillende elementen van Android 3.0 Honeycomb bevatten. Hoe het er precies uit gaat zien en wanneer we Ice Cream voor het eerst kunnen bewonderen, is niet bekend.

Enkele dagen geleden berichtte onze redactie over het gerucht dat Android Honeycomb ook geschikt voor smartphones zou zijn. Vandaag doken er echter tegengestelde berichten op. Er wordt namelijk op verschillende kanalen gemeld dat Android Ice Cream het nieuwe OS van Android wordt voor smartphones. 

Android Honeycomb 3.0 is speciaal ontworpen voor tablets. Toch zouden verschillende elementen, dan wel niet aangepast, ook te zien zijn bij de Ice Cream versie. Hoogstwaarschijnlijk hoeven developers zich geen zorgen te maken en kunnen nieuwe applicaties zowel op tablets als smartphones gedraaid worden.

Veel meer is helaas niet bekend of nog te onzeker. Het typenummer bijvoorbeeld. De geruchten gaan dat Ice Cream de 2.4 versie is (opvolger van 2.3 Gingerbread) maar dit is allerminst zeker.

Hieronder in ieder geval een zeer uitgebreide video waarin te zien is hoe Google uitleg geeft over Android Honeycomb.

 

Bron: Phandroid

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden