Vergelijk 2.469.122 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Teaser Samsung Galaxy S2 nu te bekijken!

Door ,

Beloofd is beloofd. Samsung zou op 1 februari komen met een teaser van de Samsung Galaxy S2 en de Koreanen hebben zich aan hun belofte gehouden. Er is nog weinig te zien, maar het geeft een goed gevoel, zullen we maar zeggen!

Vrijwel iedereen in de mobiele telefoniesector kijkt rijkhalzend uit naar de aankondiging van de Samsung Galaxy S2 op 13 februari in Barcelona. De vraag is of dat Samsung met dit toestel het grote concurrentiegat dat Apple met de iPhone 4 heeft weten te slaan kan verkleinen. Het stond al in onze agenda en ja hoor, Samsung kwam vandaag met een teaser. Het laat in ieder geval zien dat het een toestel moet worden dat voor alle generaties meer dan de moeite waard is. De teaser is in tweevoud verschenen. Check hieronder de filmpjes:

 

 

In de video wordt de opvolger van de Samsung Galaxy S geheim gehouden door een grote lichtflits, maar Engadget merkte op dat er toch iets meer van het toestel is te zien dan op voorhand gedacht. Halverwege de video loopt een vrouw met het toestel haar kantoor uit en in een flits wordt dat beeld weerspiegeld in het raam dat ze voorbij loopt (zie foto hieronder). Of dit een vooropgezet plan was van Samsung weet je natuurlijk nooit, maar dit soort ontdekkingen zijn natuurlijk altijd leuk. Er is nog steeds weinig te zien, enkel hoe de ruwe vormen van de Galaxy S2 eruit zien. Nu is het wachten tot 13 februari op de officiële aankondiging!

Samsung Galaxy S2 leak

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden