Vergelijk 2.509.834 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android 3.0 Honeycomb wellicht ook voor smartphones'

Door ,

Android 3.0 Honeycomb is in de toekomst mogelijk toch ook te vinden op smartphones. Men ontdekte namelijk dat het interface verandert bij een verlaagde resolutie. Android 3.0 is voor zover bekend ontworpen voor tablets maar is dus wellicht ook op (toekomstige) smartphones te vinden.

Android 3.0 HoneycombDat Android 3.0 Honeycomb op tablets ging verschijnen wisten we al. Het bleef echter de vraag of dit OS ook voor smartphones geschikt zou zijn. Engadget beweert dat er zeker een kans is dat dit laatste het geval is. Men ontdekte namelijk dat verschillende delen van het interface van Honeycomb op een apparaat met een lagere resolutie veranderen.

Onder andere de statusbalk, lockscreen en browser worden namelijk aangepast aan de resolutie van het scherm. Met Android 2.3 Gingerbread leek het erop dat dit OS speciaal voor smartphones zou worden ontworpen en dat Honeycomb alleen voor tablets zou komen. Wellicht is dit dus niet het geval. Ook is nog niet helemaal onduidelijk of tablets als de Samsung Galaxy Tab in de toekomst over Android 3.0 gaan beschikken.

Bron

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden