Vergelijk 2.589.882 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Ace en Galaxy Suit staan klaar voor MWC 2011

Door ,

Samsung zal MWC 2011 gebruiken om een aantal nieuwe toestellen aan haar Galaxy-serie toe te voegen. Vandaag lekten twee nieuwe toestellen die daartoe gerekend kunnen worden: De Samsung Galaxy Suit S5670 en Samsung Galaxy Ace S5830.

Het lijkt erop dat Samsung het Mobile World Congres in Barcelona (14-17 februari) voornamelijk zal gebuiken om haar nieuwe Galaxy-modellen te presenteren aan het grote publiek. Voorheen was de aandacht vooral gericht op de Samsung Galaxy S2, maar nieuwe berichten wijzen erop dat Samsung nog veel meer voor ons in petto heeft. Naast de verwachte nieuwe tablets, lekten vandaag ook twee nieuwe Galaxy-toestellen uit die waarschijnlijk aangekondigd zullen worden op MWC 2011: De Samsung Galaxy Ace S5830 en Samsung Galaxy Suit S5670.

Samsung Galaxy Ace S5830

De Samsung Galaxy Ace S5830 kwam enkele dagen geleden bij ons al onder de aandacht. Toen was alleen nog de codenaam S5830 bekend. De Galaxy Ace zal een 3,5" beeldscherm, 5MP camera (incl. LED-flitser), GPS, MicroSD kaart-poort, FM-radio, 3,5mm headphone jack hebben. Ook is WiFi  en Bluetooth aanwezig. Dit alles maakt gebruik van een 800Mhz processor. Kleine domper is Android 2.2, maar een update naar Gingerbread is voor te stellen. Voor zover bekend komt de Ace beschikbaar in het wit en zwart.

Samsung Galaxy Suit S5670

Het tweede toestel is de Samsung Galaxy Suit S5670. Het is eveneens een Android-toestel, maar de exacte versie is niet bekend. Het heeft een 3,2" OLED beeldscherm, WiFI, Bluetooth (3.0), 3,2MP camera, GPS, 3G-internet en FM-radio. Naast de Suite, Ace en S2 wordt op het MWC 2010 ook een vierde telg uit de Galaxy-serie verwacht. De Samsung Galaxy Mini staat ook in de wachtrij en dus kan het in Barcelona best een Galaxy-feestje gaan worden. Helemaal omdat er ook een opvolger van de Samsung Galaxy Tab verwacht wordt.

Bron: Samsung Hub

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden