Vergelijk 3.432.544 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De derde nieuweling: BlackBerry Apollo

Door ,

Op het CES in Las Vegas hield RIM zich gedeisd, maar nu zijn er nieuwe BlackBerry's in overvloed. Nummer drie in de reeks is de BlackBerry Apollo.

Behalve de Apollo lekten gisteren ook specificaties en foto's uit van de BlackBerry Dakota en de BlackBerry Torch 2. De BlackBerry Apollo is qua eigenschappen wat minder dan de andere twee, wat waarschijnlijk ook de in een lagere prijs zal resulteren. Desalniettemin is ook dit toestel het bekijken waard.

De BlackBerry Apollo is een typische BlackBerry, met zijn brede QWERTY-toetsenbord recht onder het scherm. De Apollo draait op het eigen besturingssysteem BlackBerry OS 6.1, dat ondersteund wordt door een 800 MHz processor. Voorts is er een 5 megapixel camera aan boord, alsook snel (HSPA) en draadloos (WiFi) internet, 512 MB RAM, 512 MB opslaggeheugen en ondersteunining voor Bluetooth, NFC en GPS.

De BlackBerry Apollo maakt waarschijnlijk deel uit van de Curve-reeks, waarin onder ander de BlackBerry Curve 3G en BlackBerry Curve 8520 zitten. Een releasedatum is nog niet bekend.

BlackBerry Apollo

Foto

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden