Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Verwacht: Samsung Galaxy S2

Door ,

Vanuit Korea zijn berichten uitgelekt over een opvolger van de Samsung Galaxy S. Deze zou toepasselijk Samsung Galaxy S2 zijn genoemd en uiteraard de nodige verbeteringen met zich mee brengen, zoals een Super AMOLED Plus beeldscherm.

Samsung Galaxy S2De Samsung Galaxy S  is Samsung's meest succesvolle smartphone (ruim 10 miljoen keer verkocht), dus het verschijnen van een verbeterde versie zou geen verrassing zijn. Met de Google Nexus S is er natuurlijk al een soort opvolger verschenen, maar niet onder de vlag van Samsung. De Samsung Galaxy S2 is dat wel.

De Samsung Galaxy S2 tilt de indrukwekkende specs van zijn voorganger naar een nog hoger plan. Het Super AMOLED Plus beeldscherm biedt nog meer beelddetail dan Super AMOLED, dat toch al bekend staat als een van de beste schermen op de markt. Ook biedt de Plus-variant een betere afleesbaarheid bij fel licht. Het scherm van de Galaxy S2 is bovendien met 4.3 inch weer wat groter dan zijn voorganger. De Koreaanse beweren daarnaast dat de Samsung Galaxy S2 zou draaien op Android 2.3 en, net als elke high-end smartphone op dit moment, over een dual-core processor zou beschikken.

De verwachting is dat de Samsung de Galaxy S2 in februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zal aankondigen, waarna het ergens in april of mei te koop zal zijn. We houden u uiteraard op de hoogte.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden