Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.2 Froyo update HTC Legend wordt vanaf vandaag verzonden!

Door , - 8 reacties

HTC is begonnen met het uitrollen van de Android 2.2 Froyo update voor de HTC Legend. De update zal in twee delen naar je toekomen. De update voor de Wildfire zal ook nog voor het einde van het jaar verzonden worden.

HTC Legend Froyo updateTerwijl we nu middenin een regenbui van Gingerbread-berichten zitten, zijn verschillende fabrikanten op dit moment bezig met het uitrollen van Android 2.2 Froyo-updates voor hun bestaande toestellen. De nieuwe gelukkigen zijn de eigenaren van een HTC Legend. Als de berichten kloppen wordt de update in twee delen verzonden. Het eerste deel is volgens Mark Moons, directeur van HTC Nederland, nodig om deel 2 te kunnen ontvangen (zie Tweet hieronder). De Froyo-uitrol wordt het eerst verzonden naar Legends die los zijn aangeschaft (dus zonder combinatie met een abonnement)

Tweet HTC Legend update Android 2.2 Froyo

Een goed bericht dus voor mensen met een HTC Legend. Sinds de lancering van de Legend in maart van dit jaar heeft men het moeten doen met Android 2.1. Geen straf, maar een update naar Android 2.2 is nooit verkeerd. De update moet het toestel onder meer een stuk sneller maken. De HTC Desire, die tegelijkertijd met de Legend werd aangekondigd, had de update al in augustus binnen. Op de vraag wanneer de HTC Wildfire een update zou krijgen antwoordde Moons het volgende:

Tweet HTC Legend update Android 2.2 Froyo

Moons wil dus nog weinig weggeven omtrent die update. HTC zei in een eerder stadium al wel dat zowel de Legend als de Wildfire voor het einde van het jaar hun update binnen hebben. Eigenaren van een Legend kunnen dus in de komende dagen/weken hun hart ophalen, maar ook de mensen met een HTC Wildfire worden binnenkort verwend. Tenminste, als HTC zich aan deze belofte houdt. Heb jij hem update voor de Legend al binnen? Laat ons weten hoe het je bevalt!

Bron: Twitter

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden