Vergelijk 2.449.415 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Robuuste Samsung B2710 Xcover nu te koop

Door ,

De Samsung B2710 Xcover is een toestel dat zich richt op een specifiek doelgroep: De bellers op de bouw. De Xcover is niet alleen een handige gadget, maar dankzij zijn vele handigheidjes is het een welkome aanvulling op de inhoud van je gereedschapskist.

Samsung B2710 XcoverVanaf heden is de Samsung B2710 Xcover 271 bij meerdere winkels te koop. Deze GSM behoort tot de zogenaamde toughphones aangezien hij goed tegen een stootje kan. Het bewijs hiervan wordt geleverd door het IP67 certificaat. Daaruit blijkt dat dit robuuste mobieltje aan meerdere gevaren (bijv. stof, water en schokken) is blootgesteld en dat hij deze tests glansrijk heeft doorstaan. Kortom, een ideaal mobieltje voor de onhandige beller of de belgrage bouwvakker.

De B2710 biedt snel internet via het 3G netwerk. Helaas zijn HSDPA en WiFi niet aanwezig, maar daardoor blijft de prijs wel lekker laag. Bestanden uitwisselen doe je via Bluetooth of USB. Aan de achterzijde is een camera van 2 megapixels aangebracht. Dankzij de toevoeging van GPS werkt Google Maps op je Samsung Xcover prima. Overige multimediafuncties zijn de MP3-speler en FM-radio met RDS. Het intern geheugen is bovendien uit te breiden, zodat je jouw eigen nummer kunt afspelen op je mobiel. Aan de bovenzijde vind je de zaklamp. Handig voor de bouwvakker die in donkere ruimtes extra licht nodig heeft.

De Samsung B2710 Xcover 271 kenmerkt zich niet door modernste high-end functies, maar juist door de ingeboude handigheidjes voor een specifieke doelgroep. Hij is nu te koop voor €123,24 of gratis verkrijgbaar bij een abonnement. Bekijk de abonnementenpagina van de Samsung Xcover voor alle aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden