Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 2.2 Froyo update voor HTC Legend komt er aan

Door , - 2 reacties

De Android Froyo 2.2 update raakt voor steeds meer toestellen beschikbaar. Na al het gekrakeel rondom de Samsung Galaxy S, is nu de HTC Legend aan de beurt.

HTC LegendHTC laat via haar Facebook-pagina weten dat ze druk bezig is om de update naar Android 2.2 Froyo voor de HTC Legend af te ronden. In de komende weken zouden we de update kunnen verwachten. Een definitieve datum is helaas nog niet genoemd.

In juni liet HTC weten te werken aan een update voor de HTC Desire, de HTC Legend en de HTC Wildfire. Niet lang daarna kreeg de HTC Desire ook daadwerkelijk de update naar de Froyo-variant van Android, maar de andere twee toestellen hebben die eer tot dusver nog niet gekregen. Hoe het op dit moment met de Wildfire zit, is nog niet bekend, maar gebruikers van de HTC Legend hebben naar alle waarschijnlijkheid binnen een maand de beschikking over een verbeterd besturingssyteem.

We hopen snel met een definitieve datum voor deze update te kunnen komen!

Update 09-12: Vandaag is HTC begonnen met het uitrollen van de Froyo-update voor de HTC Legend. De udpate bestaat uit twee delen en wordt naar je toegezonden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden