Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

"Samsung Galaxy Tab krijgt update naar Android 2.3 Gingerbread en 3.0 Honeycomb!"

Door ,

De Samsung Galaxy Tab krijgt een update naar zowel Android 2.3 Gingerbread als Android 3.0 Honeycomb. Tenminste, als we de beweringen van een Samsung official uit India mogen geloven. Als het waar is, dan wordt de Galaxy Tab ineens wel een erg aantrekkelijk toestel.

Android 2.3 GingerbreadDe Samsung Galaxy Tab 16GB is sinds enkele dagen te koop. Met deze 7" inch grote tablet heb je niet alleen een uitstekende internetervaring, je kunt er ook nog eens mee bellen. Vooral handig voor de mensen die graag aan video-bellen doen. De camera aan de voorzijde heeft namelijk 1,3 megapixels wat voor een tweede camera uitzonderlijk goed is. De Galaxy Tab draait op Android 2.2 Froyo, maar volgens SamsungHub zijn er meerdere updates onderweg.

Zijn beweren namelijk dat een Samsung official uit India laatst heeft laten vallen dat deze tablet niet alleen een OS-update krijgt naar Gingerbread (versie 2.3), maar op een later moment ook naar Android 3.0 HoneycombHoneycomb (waarschijnlijk versie 3.0). Dit is opmerkelijk aangezien een apparaat meestal niet meer dan één update krijgt. Zo houden producenten het enthousiasme hoog om nieuwe toestellen te kopen. Het is dus nog maar de vraag of de bewering van deze Samsung-man op waarheid berust. Een tijdpad met de lanceringen van beide updates zijn namelijk (nog) niet gegeven. Mocht het gerucht waar zijn dan wordt het dus een apparaat met een lekker lange houdbaarheidsdatum.

Samsung Galaxy Tab

Op het moment is een Samsung Galaxy Tab 16GB met abonnement al voor €59 af te sluiten bij een maandprijs van €97. Deze tablet is met alle providers te gebruiken. Kijk voor een volledig overzicht op de abonnementenpagina van de Samsung Galaxy Tab 16GB.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden