Vergelijk 2.416.125 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Simpel onder T-Mobile paraplu

Nieuws Simpel onder T-Mobile paraplu
Door ,

De sim-only provider Simpel wordt onderdeel van T-Mobile. De operator maakte al gebruik van het netwerk en nu wordt het ook een onderdeel van de T-Mobile 'familie'. Wat dat voor klanten van Simpel betekent lees je hieronder.

T-Mobile gaat maar door met het aanschaffen van alsmaar meer providers. T-Mobile is hard aan het werk om de kracht van haar netwerk verder te vergroten. De stappen die daarvan naar de buitenwereld het duidelijkst zijn, zijn de overnames van meerdere mobiele providers. Ongeveer twee jaar geleden werd duidelijk dat T-Mobile Tele2 over zou gaan nemen en daarmee werd het aantal providers met een eigen netwerk teruggebracht naar 3. Nu die fusie in volle gang is richt T-Mobile haar pijlen op andere providers.

Vanaf vandaag is ook Simpel, de sim-only provider, aangesloten bij het T-Mobile netwerk. Simpel bestond sinds 2007 als een afhankelijke mobiele provider. De klanten die bij SImpel een abonnement afsloten makten gebruik van de zendmasten van T-Mobile en nu worden die klanten dus nog directer klanten van T-Mobile. Simpel blijft als merk wel bestaan en verder opereren, effectief hoeft er dus niet zoveel te veranderen.

Groter netwerk

Met de aanschaf van Simpel groeit het klantenbestand van T-Mobile met ongeveer 1 miljoen bellers. Daarmee komt T-Mobile op een totaal aantal afnemers van 6,6 miljoen. T-Mobile heeft aangegeven dat klanten van Simpel zich nergens druk over hoeven te maken, voor hen verandert er niets. Wel heeft T-Mobile toegezegd de producten te blijven verbeteren. Klanten van Tele2 worden al sinds de afgelopen zomer overgeschakeld op het netwerk van T-Mobile. Gezien klanten van Simpel daar al gebruik van maakten hoeft er niets te veranderen.

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden