Vergelijk 2.410.150 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus lanceert 8T, vol met specs

Nieuws OnePlus lanceert 8T, vol met specs
Door ,

OnePlus heeft zojuist haar nieuwe device aangekondigd. De OnePlus 8T is een volledig uitgedoste smartphone met Android 11. Als je er graag meer over te weten komt, kijk dan hieronder!

OnePlus doet het dit jaar een beetje anders dan we eerder van het bedrijf hebben mee mogen maken. Dat is ook niet zo gek, het is ook een ander jaar dan anders. Waar OnePlus vanaf de OnePlus 7 de toestellen als duo op de markt bracht, blijft bij deze lancering alle aandacht op één toestel gericht. De OnePlus 8T is zojuist helemaal solo op het podium verschenen. Wel lijkt het er vooralsnog op dat OnePlus dit jaar 4 smartphones lanceert, maar het jaar is nog niet af.

De OnePlus 8T is verschenen zonder Pro-variant ernaast. Dat heeft OnePlus volgens eigen zeggen gedaan omdat er simpelweg te weinig nieuwe innovatie is bijgekomen dit halfjaar om een Pro-toestel te lanceren. Dat wil echter niet zeggen dat de OnePlus 8T een nietsnut is. De OnePlus 8T vormt een samensmelting van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro van eerder dit jaar. We zullen de specificaties eens op een rijtje zetten, dan wordt meteen duidelijk waar we het over hebben.

Belangrijkste specificaties van de OnePlus 8T

  • 6,55 inch Full HD+-resolutie met 120Hz verversingssnelheid
  • Snapdragon 865-chipset met ingebouwd 5G-modem
  • Android 11, met OxygenOS 11
  • 46-, 16-, 5- en 2-megapixelcamera's achterop, 32-megapixelcamera
  • 4500 mAh accucapaciteit

Prijs en beschikbaarheid

OnePlus zet de gekke trend door dat sommige kleuren in meerdere opslagvarianten beschikbaar zijn, maar niet allemaal. De OnePlus 8T is verkrijgbaar in een variant met 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen voor een prijskaartje van 599 euro. Deze versie is te verkrijgen in Aquamarine Green en Lunuar Silver. Verder is er ook nog een variant met 12GB werkgeheugen en 256GB opslaggeheugen, deze is alleen te verkrijgen in de Aquamarine Green variant.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden