Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Mecha als opvolger van de HTC Legend of Hero op komst?

Door ,

De HTC Mecha dook vandaag op één van HTC's eigen websites op. Mogelijk wordt het een toestel dat in de lijn van de HTC Hero en Legend staat, met hun bekende knik onderaan het toestel. Een nieuw gerucht is weer geboren!

Vandaag verscheen er een nieuw toestel op de HTC Sense website met de naam HTC Mecha. Hij staat gepositioneerd naast de Desire Z en Desire HD en dus is het waarschijnlijk dat het opnieuw een Android toestel zal worden. Het is goed mogelijk dat dit zelfs HTC's eerste toestel met Android 2.3 Gingerbread gaat worden. Qua vormgeving heeft hij het meeste weg van de HTC Hero. Maar die heeft toch al een opvolger in de vorm van de HTC Legend? Misschien dat de Taiwanese producent toch weer teruggrijpt op het eerste ontwerp van de toestellen met de bekende knik of dat men gewoon een oude foto heeft gebruikt om de gemoederen aan te wakkeren.

HTC Mecha

Inmiddels is de naam van de HTC Mecha alweer uit de uitrolbalk van de HTC Sense registratiewebsite gehaald. Tot nu toe is er nog geen officieel bericht van HTC over de mogelijke HTC Mecha, maar afgaand op dit bericht kan dat niet lang meer duren.

Bron: GSMarena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden