Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G 5G Plus is nu te koop

Nieuws Motorola Moto G 5G Plus is nu te koop
Door ,

Motorola wilde niet als laatste een 5G-smartphone op de markt brengen, vandaar dat er nu de Moto G 5G Plus is. Vanaf vandaag kun je het toestel ook daadwerkelijk in huis halen.

Motorola heeft haar eerste 5G-smartphone een tijdje terug gepresenteerd. Tot op heden was het toestel echter nog niet te koop. Nu is het toestel dus wel in de (web)winkels te vinden. Nu ook Motorola met 5G in de markt is zijn er steeds minder fabrikanten over die nog niets in de verkoop hebben dat toekomstbestendig is op het gebied van verbindingen. De Motorola Moto G 5G Plus laat met diens naam al heel duidelijk merken dat het toestel er helemaal klaar voor is. Hieronder zetten we de specificaties nog even op een rijtje.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G 5G Plus

  • 6,7 inch scherm met een 21:9-beeldverhouding
  • Snapdragon 765G-chipset met minimaal 4GB werkgeheugen
  • Minimaal 64GB opslaggeheugen
  • 48-megapixelhoofdcamera, bijgestaan door 8-, 5- en 2-megapixelcamera's
  • 5000 mAh accucapaciteit
  • Android 10

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto G 5G Plus biedt zoals je ziet keurige specificaties. Daar hoort uiteraard ook een prijsje bij. De voordeligste variant van het toestel, met 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen is al te koop voor 349 euro. Mocht je wat meer opslag- en werkgeheugen nodig hebben dan haal je de variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen in huis voor 399 euro. Via de diverse webshops is het toestel nu dus te koop. Binnenkort kun je bij ons een volledige review van het toestel lezen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden