Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung gaat haar smartphones nog meer buigen'

Nieuws 'Samsung gaat haar smartphones nog meer buigen'
Door ,

Als je nooit meer bang wil zijn dat je telefoon in tweeën breekt dan heeft Samsung binnenkort wat moois voor je. Het bedrijf lijkt bezig te zijn met een toestel dat meer kan buigen dan eerder telefoons.

Samsung heeft al laten zien dat smartphones helemaal niet vormvast hoeven te zijn. Met de Galaxy Fold en de Galaxy Z Flip heeft Samsung toestellen op de markt gebracht die je groter en kleiner kunt maken afhankelijk van je gebruik. Dat heeft een bepaalde aantrekkingskracht en daarom ook dat Samsung doorgaat met de productie van zulke smartphones. De volgende generatie vouwbare Samsung-toestellen zou echter meer buigpunten krijgen dan de toestellen die we al gezien hebben.

Het is niet zo dat het toestel zo flexibel wordt als een zure mat, maar wanneer we naar de afbeeldingen kijken lijkt het haast wel zo. In het door Samsung aangevraagde patent zien we een opgevouwen smartphone. De manier waarop het toestel kan buigen komt op ons niet heel logisch over maar Samsung zal vast allerlei ideeën hebben over de toepassingen van zulke hoeken. Hieronder hebben we een afbeelding toegevoegd van het patent en we horen graag meer over de mogelijkheden van zulke bochten.

Foldable

Flip, Flex of Fold?

Omdat het om een patentaanvraag gaat is er nog niets duidelijk over een naam of de specificaties van dit toestel. Gezien deze smartphone op een andere manier buigt dan de eerdere vouwbare toestellen van Samsung verwachten we wel dat dit toestel een andere naam krijgt. Dan doelen we erop dat de Galaxy Fold en Galaxy Z Flip allebei een andere naam hebben gekregen omdat ze anders buigen, dus lijkt het vanzelfsprekend dat het volgende toestel weer aan andere naam krijgt.

(via)

Samsung Galaxy Fold beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 55,00 € 1.006,00 Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 2147483647 € 60,00 € 1.017,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 7000 7000 € 36,50 € 1.331,00 Bekijken
Alle Samsung Galaxy Fold aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden